Om Siden

Sidst opdateret af .

Læs om racen Australsk kelpie og Dansk Spids, se en masse billeder af vores dejlige hovawart hunde, hvalpe fra stueopdræt,Siden handler naturligvis mest om mine Australske kelpier og Dansk Spidser, og hvordan man passer en Australsk kelpie og Dansk Spids, og gode råd til Australsk kelpie og Dansk Spids ejer, kort sagt alt det du vil vide om Australsk kelpie og Dansk Spids, det finder du på denne hjemmeside.

Se også vores sidste Australsk kelpie og Dansk Spids hvalpe billeder.

Som det kan ses på menu bjælken, så har jeg forsøgt at finde alle de problemer der kan opstå når man har hund/Australsk kelpie og Dansk Spids skulle der være spørgsmål er i mere ind velkommen til at skrive til mig, på info@kennelkaarup.dk og jeg vil forsøge at besvare jeres spørgsmål efter bedste evne.

Det skal siges, at de fleste af de gode råd, jeg beskriver i menuerne, er taget fra andre forfatter, og jeg har naturligvis en godkendelse til at vise det på min hjemmeside, men jeg synes at det er nemmere vis man kun skal ind på en hjemmeside, for at finde de svar man søger.

Jeg håber at min hjemmeside giver alle de svar som i søger, skulle der mod forventning var emner i syntes at jeg skulle tage op på hjemmesiden, så skriv, og jeg vil forsøge at efterleve det.

Med venlig hilsen,

Per Kaarup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.