Målsætning

Sidst opdateret af .

Vores målsætninging er at, opdrætte sunde og raske Hovawarter, med gode brugsegenskaber og det dejlige temperament, som netop kendetegner denne race.

Selvfølgelig lægger vi også et stort stykke arbejde i, at opdræte smukke og race-typiske hunde.
Vi bruger meget tid på en god socialisering og prægning af hvalpen fra de bliver født og til hvalpene forlader vores hjem.

Hunde bor sammen med familien, og er således vant til alle de situationer som høre dagligdagen til.
Ved køb af hvalpe fra KennelKaarup får man udover en DKK. stambog, også en betryggende garanti i henhold til købeloven. Gode råd og tips udleveres til vores hvalpekøber omhandlende hvalpens første tid, så du for det optimale udbytte af tiden sammen med din nye hund/familiemedlem.

I er altid meget velkommen til at kontakte os, for at få en snak om Hovawarter, eller at besøge os for at se vores hunde, så kan ved selvsyn kan se hvorfor vi er så glade for denne race.
Vi forsøger at opdrætte og præge vores hvalpe på en sådan måde, at de ved afleveringen er sunde og raske, og har fået udviklet og lagt grunden til en god og stabil psyke, der kan bygges videre på i hvalpens nye hjem.

Jeg ønsker at finde den helt rigtige hvalp til hver enkelt
hvalpekøber og jeg medvirker derfor i udvælgelsen af hvalpe, udfra mit kendskab til kuldet og mangeårige erfaring med hunde.

Hvalpene bliver løbende testet, når de er 6 uger gamle og bliver her vurderet, hvilken type hund hvalpen vil udvikle sig til.

Dette er et vigtigt redskab når jeg skal matche hvalpen og dens kommende ejer.

Udover testen bruger vi meget tid på at snakke med hvalpekøberne om deres ønsker og om hvilke forhold der skal danne rammen om hvalpens fremtidig hjem, samt hvad hundens skal bruges til.

Hovawart hvalpene er:

* Stambogført i DKK
* De er chipmærkede.
* De har fået ormekure.
* De er vaccinerede mod parvo virus, hundesyge samt
leverbetændelse.
* De er dyrlægekontrollerede, og der udfærdiges en
sundhedsattest på hver enkelt hvalp.
* Tidspunkter hvornår de fik klippet negle første gang, spiste første gang, gik første gang, medfølger på et stykke papir vi har på hver hvalp.

Med hver hvalp der forlader Kennel Kaarup følger en stor hvalpemappe med nogle gode råd til den første tid med hvalpen, og løsninger vis der skulle opstå problemer med det nye familie medlem.
Billeder fra de første 8 uger af deres liv brændt ned på en cd, 300-500 stk.
Herudover får hver hvalp en start pakke med det foder, som jeg har anvendt, samt en foderings plan, på hvornår vi har foderet hvalpen.

Skulle der opstå spørgsmål, er jeg aldrig længere væk end et telefonopkald eller en email.
Dette gælder også i årene fremover.

For at jeg kan præge mine hvalpe bedst muligt, er det meget vigtigt, at de får fred og ro til at udvikle sig.

Der vil derfor ikke være mulighed for at se hvalpene de første tre uger af deres liv, men jeg sender meget gerne billeder af hvalpene pr. mail.

Jeg er helt bevidst om, at hvalpekøbere har et stort ønske om at se deres hvalp mest muligt. Helst en gang om ugen, og efter den 3 uge af hvalpens liv, er i mere en velkommen til at besøge jeres lille nye dejlige hvalp.

Kennel Kaarup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.