Hvalpe Nyt

Sidst opdateret af .

Tirsdag den. 25 fik alle vores hunde ormekur, det er her at tæven danner orm i hvalpene, vores tæve får nu mad 3 gange om dagen, og hun spiser næsten 1 kg om dagen nu, normalt vil vi give hende fri fodring, men det kan vi ikke på grund af de andre hunde,  hendes vægt er gået op med næsten 4 kg, men hun er stadig meget mobil Sætter lige et billedet ind af vores tæve, hun har stadig 17 dage tilbage.

Idag den 21-08-2009 kan vi se de første tegn på at hun er med hvalpe, normalt går hun ind i lysken, det gør hun ikke mere, vi starter nu med at give en et ande foder, og da hvalpene de sidste 3 uger voksner rigtig meget, så får hun rigeligt mad, på 45 dagen skal alle hundene have orme kur, det er her at tæven danner orm til hvalpene, hun vil stadig hver dag komme på lange ture, så hendes form kan holdes ved lige

V0res Hovawart tæve ( Hoffeknausen’s Desirée Av Canto ) er blevet parret den. 12 og  13 Juli med en tysk hanhund, vis alt går som det skal, så føder hun sine Hovawart hvalpe omkring den. 13 September 2009, Abu Vom Weg Der Sinne er en dejlig S/M hanhund, med et super godt sind, som det fremgår af billedet så er han en stor hanhund, han er i Danmark, så vis man vil se ham så har jeg adressen.

Har man interesse i at høre om racen Hovawart så ring eller skriv til os, Hovawart hvalpene bliver stambogs ført gennem Dansk Kennel Klub.

Interesse for at få en Hovawart hvalp kontakt os på mail eller ring på 50 48 49 59

Vi forventer hvalpe omkring den. 15 Febuar 2009, og der er ingen tvivl om at hun bære på hvalpe, så nu er der bare at håbe at alt går som det skal, kontakt os vis i er har interesse i en hvalp, eller i vil høre noget om denne dejlige race.

Hovawart hvalpene er afsat, og er nu ude i deres nye hjem

Alle Hovawart hvalpe er:

Ormebehandling Chipmærket og stambogsført i DKK ,salgskontrakt fra Dansk kennel klub bruges, Registreret i Dansk Hunderegister, Vaccineret incl. sundhedsattest Overforkælede inden de flytter hjemmefra. I hænder hver dag.

Derud over medfølger

Udførlig pasningsvejledning, data på moren og faren, beskrivelse på Hovawart hvalpens første tid, træning af hvalpen, mad til hvalpe o.s.v Foder til den første tid, samt en foderings plan, på hvornår vi har foderet hvalpen, så vi er sikker på at Hovawart hvalpen for det rigtige foder, til den rette tid. Derudover Kan Hovawart hvalpene følges her på siderne uge for uge, fra de bliver født til de flytter hjemmefra.

Kennelkaarup bruger et bedømmelse skema, til hver hvalp.Vores tæver og hanhunde er har fået taget hd billeder, og været på udstilling, inden de sættes i avl.

Lyd cd til hvalpen, med alle de lyde den møder i sit liv, hvalpen bliver trænet hos os, og det er så meningen at man skal forsætte med træningen når man får hovawart hvalpen hjem
Kennelkaarup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.